Όψεις δοντιών

Αναρωτιέστε πώς θα αποκτήσετε ένα υπέροχο φυσικό χαμόγελο ακόμη και αν τα δόντια σας είναι εμφανω΄ς ταλαιπωρημένα;

Την λύση στην σύγχρονη οδοντιατρική έρχονται να σας προσφέρουν οι όψεις δοντιών. Το κυριότερο πλεονέκτημα των όψεων συγκριτικά με τις στεφάνες (θήκες) είναι πως δεν απαιτούν εκτεταμένη προετοιμασία (αποκοπή) των οδοντικών ιστών και προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην αισθητική του χαμόγελου.

Η οδοντιατρική όψη αφορά ένα μικρό κομμάτι πορσελάνης, με ελάχιστο πάχος τα 0,4 χιλιοστά, που εφαρμόζει πάνω στην αδαμαντίνη του φυσικου΄ δοντιού και καλύπτει τις ατέλειες προσδίδοντας ένα αρμονικό σχήμα και χρώμα στο δόντι.

διαδικασία αισθητικής αποκατάστασης με όψεις

Φυσικά μια εναλλακτική ικανοποιητική λύση αποτελούν και οι όψεις ρητίνης οι οποίες πολλές φορές δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου αφαίρεση οδοντικών ιστών και παράλληλα είναι πιο οικονομικές, αλλά με υποδεέστερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Η πορσελάνη αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση για την αποκατάσταση ενός χαμόγελου και την απόδοση ενός απολύτως φυσικού και αρμονικού αποτελέσματος καθώς δεν παρουσιάζει αλλοιώσεις στις διαστάσεις και το χρώμα της με την πάροδο του χρόνου, ενώ μιμείται τέλεια τις διαφάνειες και την μικροδομή των φυσικών δοντιω΄ν.

όψεις πορσελάνης e-max

Πριν από την τοποθέτηση όψεων ο οδοντίατρος αξιολογεί ενδελεχω΄ς το χαμόγελο του ασθενούς ώστε να πληρούνται ορισμένα κριτήρια:

  • σωστή θέση στο οδοντικό τόξο
  • επαρκές μέγεθος υγιών δοντιών για την υποστήριξη των όψεων
  • σωστή θέση των ούλων για την εξασφάλιση ενός φυσικού περιγράμματος των όψεων

Πλεονεκτήματα όψεων

  • Διόρθωση ελαφρώς στραβών δοντιών
  • Κάλυψη έντονων λεκέδων των δοντιών
  • Διόρθωση μικρών ή μεσαίων διαστημάτων μεταξύ των δοντιών
  • Απόδοση αρμονικού σχήματος των δοντιών
  • Διόρθωση μικρών προβλημάτων σύγκλεισης

Ανάλογα με το περιστατικό, ενδέχεται ένας ασθενής να μην μπορεί να αποκαταστήσει το χαμόγελό του με όψεις πορσελάνης, είτε επειδή η θέση των δοντιών δεν το επιτρέπει, είτε επειδή διαθέτει πολύ μεγάλα κενά, ή ακόμη παρουσιάζει σοβαρά ορθοδοντικά προβλήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ορθοδοντική θεραπεία προηγείται της αισθητικής αποκατάστασης με όψεις.

Η κατάλληλη συντήρηση της αισθητικής εφαρμογής όψεων πορσελάνης συνίσταται στην σωστή στοματική υγιεινή και δεν διαφέρει καθόλου από εκείνη των φυσικών δοντιών. Οι ασθενείς χρειάζεται να βουρτσίζουν συστηματικά τα δόντια τους, να κάνουν νήμα καθημερινά και να επισκέπτονται τακτικά τον οδοντίατρο μία φορά το εξάμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αισθητική αποκατάσταση του χαμόγελού σας και για να κλείσετε το ραντεβού σας είμαστε στην διάθεση σας στο 2106520206 και στο email : smartsmile.gr@gmail.com !


			

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s