Το ιατρείο

Για εμάς

Το ιατρείο smartsmile είναι εμπνευσμένο από την αγάπη μας για την οδοντιατρική ως επιστήμη και τέχνη παράλληλα.

Αντιμετωπίζουμε τα χαμόγελα των ασθενών μας ως έργα της φύσης που σκοπό έχουν να αντικατοπτρίσουν την προσωπικότητα τους. Για εμάς η υγεία του στόματος και η αισθητική ενός χαμόγελου αποτελούν τμήμα της γενικότερης υγείας και εμφάνισης του ανθρώπου. Θεωρούμε πως το χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την λειτουργία της μάσησης αλλά και για την συνολικότερη ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Μαζί μας ο ασθενής θα κατανοήσει την ανάγκη ενός σχεδιασμού θεραπείας και την εκτέλεσή του με στόχο να βελτιώσει την υγεία του, την εμφάνισή του, την διάθεση του και συνολικά την ποιότητα της ζωής του.

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε αμέτρητα χαμόγελα και να συμβάλλουμε με αυτό σε έναν πιο χαρούμενο κόσμο.

Είπαν για εμάς


«Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Πολύ φιλική και αναλυτική και επεξηγηματική στις πιθανές θεραπείες»

Βασίλης Β.

«Υπέροχη κι ευγενική. Γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της.»

Σοφία Θ.

«Η περίπτωση μου ήταν δύσκολη διότι περιελάμβανε εκτός των άλλων και αισθητικές παραμέτρους. Η Έρρικα την αντιμετώπισε με αξιοθαύμαστη σιγουριά και αποφασιστικότητα που εδράζεται στο υψηλό επίπεδο της επιστημονικής της κατάρτισης αλλά και το ενδιαφέρον της για εμένα ως ασθενή και ως άνθρωπο. Μου ενέπνευσε απεριόριστη εμπιστοσύνη!»

Μαρία Β.

«Great work! Highly recommended»

Michela M.

«Καταπληκτική»

Δημήτρης Σ.

«Εξαιρετική επαγγελματίας, προσεκτική και επιμελής. Με ενημέρωσε με λεπτομέρεια για τις θεραπευτικές επιλογές. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.»

Mενέλαος Μ.